Josefina & Sommarro

Josefina är ansvarig över trädgårdsdelen.

Josefina har gymnasieutbildning inom floristik och har arbetat från och till i blomsterbranschen sedan 2000. Efter ett par års arbete i blomsteraffär gick hon en trädgårdsanläggningsutbildning på Hvilan i Åkarp på två år. Efter den utbildningen jobbade Josefina på ett företag inom trädgårdsskötsel under två år innan dom tog steget och startade Passiflora AB.

Josefina är en omtänksam och lyhörd person som står med båda fötterna på jorden. På tisdagar är det vattengympa med ett härligt gäng som gäller. Mycket av tiden läggs på kreativa saker som pyssel, inredning och kolonin Sommarro. Nya ideér och influenser är viktigt i Josefinas liv för att inte bli rastlös. Helgerna spenderas gärna genom att laga god mat tillsammans med sambon eller nära vänner. Promenerar gärna i skogen med hunden Kodjo som oftast är vid Josefinas sida, både på arbetet och fritiden.

Josefinas hjärteställe, kolonin Sommarro i Ystad
Här trivs vi!
Här planeras, planteras, flyttas, byggs och testas alla ideér.Vi bor båda två i lägenhet då är det härligt när vi kommer ut på landet till Gummarp eller är i kolonin i Ystad.

När våren kommer flyttar Josefina ut till kolonin.
Här är allt nyanlagt och inspirationen flödar!