BLOMSTERTJÄNST

Blomsterabonnemang med närodlade blomster

För dig som vill unna dig vardagslyx utan att gå till butiken att handla. Boka ditt abonnemang med hemleverans eller avhämtning på Steneborg, Hököpinge. Unika erbjudande kommer att finnas för dig som abonnemangskund.

Vi binder våra buketter i den största mån vi kan med närodlade blomster i säsong från småskaliga blomsterbönder i Skåne. Vår passion till trädgård speglar sig till vår kärlek för floristhantverket. Vi blandar gärna färska och torkade blommor i en och samma bukett för att få fram en härlig mix och hållbarhet. På så vis kan vi med fördel förlänga den svenska säsongen av närodlat, när klimatet går mot vintervila väljer vi blomster från Europa för att minska klimatpåverkan med blomster från länder längre bort.

Man väljer storlek på bukett eller lösa snittblommor, varför inte kombinera en bukett och lösa snittblommor för att smycka hela hemmet.

Har du abonnemang kan du enkelt lägga till beställningar utan extra leveranskostnad, detta  levereras samtidigt som din abonnemangsleverans. Som exempel gåbort-buketten till helgen, extra smyckning inför festen, midsommarkransar och annat ur vårt sortiment.

Maila oss för mer information med priser och upplägg. 

IMG_20210607_080806

Så här fungerar det

Abonnemang ’´Vardaglyx´

Detta abonnemang Vardagslyx passar dig som vill ha en bunden bukett att placera direkt i en vas för att förgylla hemmet.

Abonnemang ’´Smycka´

Detta abonnemang Smycka passar dig som vill ha lösa snittblommor att fixa själv med och smycka hemmet till dina egna vaser.

Välj ett av abonnemangen eller kombinera de båda utbuden samt avhämtning eller utkörning.

Valen är varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

Nästa val att göra är avhämtning Steneborg, Hököpinge eller hemleveransen som sker torsdagar med överenskommelse att placeras vid dörren om ni ej är hemma. Det går att pausa vid behov som semester eller liknande. 

Vid beställning från 499kr/gång är leveransen gratis. Under 499kr tillkommer bud beroende på vart leveransen ska ske med reducerad budkostnad än normalt engångsbud.

Abonnemang 'Vardagslyx'

Buketten Vardagslyx kommer färdig bunden att placera i en egen vas, den är inspirerad av veckans finaste blomster som vi sätter ihop till en härlig bukett för säsongen.

Storlek & Pris

Storlek ’´Vardagslyx´ / ´Smycka´

S    199kr / 159kr       

M   249kr / 199kr

L    349kr / 299kr       

XL 499kr / 359kr

Gratis bud med beställning från 499kr/gång

Minsta antal beställningar vid abonnemang 3ggr.

Vi återkopplar med pris och betalning via bekräftande mail på din beställningen.

Betalning sker via Swish

Abonnemang 'Smycka'

Med ’Smycka’ får du hem lösa snittblommor att placera i dina egna vaser, som väljs ut av veckans finaste blomster efter säsongen

Lägre bud vid abonnemang

Hököpinge & Vellinge Tätort

39kr (ord. 79kr)

Vellinge kommun, Höllviken, Malmö & Oxie

79kr (ord. 119kr)

Skanör & Falsterbo

89kr (ord. 129kr)

Trelleborg

89kr (ord. 129kr)

BESTÄLL HÄR.


  Vi värdesätter personlig kontakt

  _MG_4334

  076 - 392 96 95

  JOSEFINA
  _MG_4305

  040 - 19 11 26

  CAROLINE
  vit ros trädgård

  040-19 11 26

  KONTAKTA OSS

  En florist med ren passion för blomster och trädgård.
  Passiflora förverkligar dina blomster och trädgårdsdrömmar.

  No products in the cart.