• HÄCKKLIPPNING

  En av de bästa i Skåne
 • BESKÄRNING

  Hjälp vid rätt tid
 • TRÄDGÅRDSHJÄLP

  Privat och företag
 • SKISSNING

  Vi skissar din trädgård

Din trädgårdsdröm -
Vår passion

Vår passion är att få fram din drömträdgård. Vi jobbar personligt för att du ska få bo med just den trädgården du älskar att komma hem till.

Hela SydSkåne är vår arbetsplats. På trädgårdssidan arbetar vi mot faktura och RUT-avdrag kan tillämpas.

Ett första besök är kostnadsfritt där vi går igenom vad vi kan hjälpa dig med. Vi kombinerar vår erfarenhet som trädgårdsmästare och tillsammans med dig får vi fram planeringen av din trädgårds utformning för att nå din trädgårdsdröm.

Ogräsrensning,   Häckklippning,  Gräsklippning,

Beskärning av rosor, buskar och träd

Plantering,   Styling av utemiljö, Skissning & Rådgivning

IMG_20210602_114940

Vill du ha hjälp med din trädgård?

Passa på att boka ett kostnadsfritt förstamöte med oss för att prata om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt med din trädgård.

IMG_2218

Häckklippning

Vi klipper med glädje och precision häckarna i din trädgård.

Josefina är upplärd av gamla gardet och med 2 års utbildning på Hvilan så hon har nu samlat på sig över 15 års erfarenhet. Detta gör att häckarna blir raka och de klipps på frihand samt att konstnärsådran får komma fram när det klipps formarbeten.

Kunskapen är gedigen och vi har erfarenhet som gör att vi bemästrar olika sorters häckar för att uppnå det resultat du vill ha utav din häck till din trädgård. Vi vägleder dig genom vår kunskap för att få fram ett bra resultat.

Beskärning

Vi vill ge dig hjälpen vid rätt tid så att dina rosor, buskar och träd blir klippta vid lämplig årstid.

Äpple, päron, plommon, körsbär, pil, rönn… listan på träd kan göras lång och vi beskär träd med en passion och öga för att trädet ska må så bra som möjligt och möta dina önskemål.

Buskar och rosor klipper vi med en varsam hand för att få fram det bästa av varje växt, så den får komma till sin rätt hos just dig. Gödsling och andra tips erbjuder vi när vi träffas och om efterfrågan finns så levererar vi det hem till dig.

Vid beskärning av större träd så tar vi hjälp av en erfaren arborist, GM Trädvård.

IMG_5978
IMG_20210415_110528_1

Skissning och Rådgivnig

Vi kommer hem till dig för att ge dig råd eller artbestämma perenner, buskar och träd. Har du flyttat in i en härlig trädgård men vet inte vad du har fått med huset att njuta av, kan vi vara till din hjälp. Då kan rådgivning vara en tjänst för dig. Maila oss för att få prisuppgifter.

Vill du ha nya idéer över hur du kan förändra din trädgård till det bättre? Då kan skissning vara tjänsten för dig. Vi hjälper till med växtförslag till nyanläggning av rabatter, nyskapande av din trädgård och dess utformning. Vi ger dig rätt växt till rätt plats för att minska skötseln av din trädgård. Maila oss för att få prisuppgifter.

Vi gör det tillsammans med dig och dina trädgårdsdrömmar.

Trädgårdsskötsel

Vi gör allt inom det gröna. Klipper gräs, rensar ogräs, formklipper, ja listan kan göras lång. Vi kan komma ut för enstaka insatser eller löpande abonnemang efter dina önskemål.

Passiflora AB innehar F-skattsedal, vi arbetar mot faktura och RUT-avdrag kan tillämpas till de tjänster som berättigar detta.

Maila oss för förfrågan om prisuppgifter och om att vi kommer ut på ett kostnadsfritt förstamöte för att se över en skötselplan av vårt arbete hos dig.

IMG_2228
IMG_20210606_142202

Styling av utemiljö

Vi stylar din utemiljö med krukor och planterar växter efter årstiderna. Vi skapar atmosfärer för att få fram den inbjudande entrén du vill ha. Uteplatsen där du kan njuta av en grön oas till vackra sommarkvällar.

Vintertid har vi återkommande kunder där vi stylar med grane och växter inför advent för att krukorna ska vara ombonade under vinterhalvåret.

Plantering

Nyskapande planteringar eller påfyllnad av nya växter av dina befintliga rabatter. Här har vi kunskap om vilka växter som trivs tillsammans samt olika klimat, tar in dina önskningar för att nå bästa resultat.

Vi kan komma med rådgivning och skissning samt utförandet. Vi planterar perenner, buskar samt mindre träd.

IMG_1625
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard
passifloraabtradgard

Omdömen från tidigare kunder

Vår trädgård anlades 1959 och har med åren blivit ganska förväxt. Passiflora har gjort ett mycket bra arbete med att hjälpa oss att återfå en fin och lättskött trädgård.
Deras kunskaper, proffsiga arbete och förslag har varit till stor hjälp.

Magnus

Ett stort tack för er hjälp med trädgården. Som brukligt har ni gjort ett gott arbete, där jag nu tryggt kan överlåta skötseln till de nya ägarna, där Passiflora säkerligen kommer att ingå som en väsentlig del.

Anders

Ett jättestort tack till "töserna"!

Som de kämpade på i vår vildvuxna trädgård. De gjorde ett fantastiskt arbete hela dagen. Tänk att orka med det!

Varma hälsningar och ett stor tack till tjejerna!

Gunvor och Pär Åke

Blomsterabonnemang

NÄRODLAT HEM TILL DÖRREN

Steneborg

GÅRDSBUTIK / GRAB & GO

Ta del av vårt nyhetsbrev

Nyheter, information och spännande erbjudanden från Passiflora

No products in the cart.