VÅR GÅRDSBUTIK

Steneborg

Här på gården låter vi kreativiteten flöda.

Skapar buketter och arrangemang året runt, vi öppnar upp dörrarna till försäljning i gårdsbutiken vid högtider under året. När gårdsbutiken på Steneborg är stängd finns det alltid möjlighet till beställningar för avhämtning eller leverans.

Här håller vi workshops, afterworks och andra idéer som vi arbetar fram. Anmäl ert till vårt nyhetsbrev eller följ våra äventyr på IG & FB.

Öppettider för butiken hittar ni längst ner på denna sida.

Hitta hit: Gårdsbutiken ligger på en grusväg med moderna hus omkring sig, vi har en skylt utanför huset som visar våra öppettider samt om butiken är öppen. Vi tar kontanter och betalning via Swish. Adressen är Sockervägen 8, 235 43 Vellinge.

 

Kuriosa om gården

Steneborg är en av gårdarna som fanns i Hököpinge redan för över 100 år sedan och den har styckats av i omgångar. När Caroline & Anders köpte gården 2016 byggdes det nya bostäder runt den lilla gården. Passiflora hyr det gamla stallet som är omgjort till gårdsbutik.

VÅR BLOMSTERBOD

Blomsterskafferiet

Vi fyller upp blomsterskafferiet inför helgen, med närodlade buketter och annat ur vårt sortiment. Detta är under tider när temperaturen tillåter att våra blomster trivs i blomsterskafferiet.

Hitta hit: Blomsterskafferiet ligger på utsidan av gårdsbutiken och är öppen dygnet runt när där är blomster som klarar temperaturen både dag och natt. Här kan man lätt stanna till med bilen för att handla med Swish. 123 099 7114. Adressen är: Sockervägen 8, 235 43 Vellinge.

Blomsterskafferiets sortiment för grab&go uppdateras på IG&FB inför helgen.

passifloraabblomster

Öppetider

Steneborg gård

Här uppdaterar vi våra öppettider när gårdsbutiken är öppen. Även på IG & FB läggs tiderna upp.

Vi finns på mail och telefon för att svara på frågor samt beställningar. Välkomna att kontakta oss nedan.

Gårdsbutiken är stängd.

Sockervägen 8, Hököpinge

Vi värdesätter personlig kontakt

_MG_4334

076 - 392 96 95

JOSEFINA
_MG_4305

040 - 19 11 26

CAROLINE
vit ros trädgård

040-19 11 26

KONTAKTA OSS

No products in the cart.